Accountec Byråportal
Så förenklar du ditt arbete med hjälp av en digitaliserad KYC-process
Onsdag 24 maj, 2023 kl. 11.00-12.00
Accountec byråportal
Idag måste revisions- och redovisningsbyråer kunna bevisa att de aktivt arbetar med att förhindra penningtvätt och finansiering av terror. En process som kräver mycket administrativt arbete.

Under detta webinar berättar vi om hur du digitaliserar din KYC-process med hjälp av vårt automatiserade workflow. På så sätt hjälper vi dig och byrån med att både etablera tillförlitliga rutiner för kundkännedom, att dokumentera och riskklassificera samtliga kunder och hur du gör en allmän riskbedömning av hela byråns verksamhet.
Program
Värd
Peter Cervin, Co-founder & Partner Manager på Accountec
Peter Cervin är delägare och verksam i Accountec. Peter har många års erfarenhet av redovisningsbranschen.
Värd
Lars Lejdborg, Co-founder & Partner Manager på Accountec
Lars Lejdborg är delägare och verksam i Accountec. Lars har många års erfarenhet av redovisningsbranschen, både från storbyrå och som egenföretagare.
Accountec webinar
Så förenklar du ditt arbete med hjälp av en digitaliserad KYC-process
Onsdag 24 maj 11.00-12.00

Fyll i din e-postadress så får du en kalenderinbjudan med länk till webbinariet. Varmt välkommen!
Accountec skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du fylla i din epostadress. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick.
Genom att fylla i din epost ger du ditt godkännande till att Accountec lagrar och behandlar personuppgifterna i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.
Tveka inte att höra av dig med alla typer av frågor
peter@accountec.se
+46 - 0721 89 23 30