Accountec Byråportal
Trinax & Accountec
Det användarvänliga och formbara tidrapporteringssystemet som byrån kan anpassa helt själv med Trinaxs färdiga moduler.
Trinax Tidrapportering är det färdiga systemet som låter dig och din personal rapportera tid enklare än någonsin. Systemet är utvecklat för helt vanliga människor och går att applicera på alla typer av branscher.
Trinax & Accountec
förenklar följande...
Trinax hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din digitala närvaro genom att erbjuda enkla system för tid- och projektrapportering.
Med Trinax Tidrapportering kan din personal utan krångel rapportera in sin tid. Som administratör hanterar du dessutom rapporter och underlag lekande lätt. Förutom löneunderlag får du en tydlig översikt över såväl ekonomi som spenderad tid för dina projekt. Trinax funktioner tillåter dig givetvis att ta fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.
Koppla ihop Trinax Tidrapportering med byråns löne- och affärssystem för förenklad hantering av underlag. Integrationen finns idag mot Sveriges alla ledande system som delas mellan byrå och kund.

Se alla funktioner
Single Sign On
SSO är en process för användarverifiering som innebär att användaren bara behöver logga in i portalen en enda gång för att sedan få tillgång till flera olika system. Användaren blir inte längre ombedd att ange flera olika lösenord för system och program under och mellan specifika sessioner. I Accountec loggar användaren tryggt och säkert in med BankID och kommer sedan vidare ut i Trinax
Läs mer
Sömlös Integration
Trinax är fullt integrerad i portalen dvs Ni kan skapa upp konton samt licenser för Trinax direkt i Accountec.
Ni får även omedelbart notiser när nytt material inkommit via Trinax till ett uppdrag i portalen, allt smart fördelat per kund. På detta sätt hjälper tex denna integration er som byrå att automatisera löneflödet för era kunder. Det innebär att såväl administratörer som attestanter sparar tid – samtidigt som ni får bättre insyn och kontroll och kan slutföra byråns uppdrag i tid
Boka demo
Integrationen innehåller
SSO
Single-Sign-On
En inloggning från Accountec för att komma vidare till alla era kunder som har Trinax
NOTISER
Få en snabb översikt i Accountec på vad som sker hos alla kunder som har Trinax
SETUP
Enkel Setup där era kunder som vill använda Trinax sätt upp direkt i Accountec
WORK FLOW
Integrera Trinaxs programvaror i Accountecs Byråstöd för optimerart workflow.