Accountec Byråportal
Zwapgrid & Accountec
Zwapgrid är en hub för datatransaktioner mellan olika affärssystem. En växel som kan kopplas till vilket system som helst. Zwapgrid har över 600 färdiga integrationer mellan olika system.
Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.
Vi arbetar primärt med de snabbast växande mjukvaru- och redovisningsbolagen och ger dem möjlighet att erbjuda sina kunder kraftfulla integrationer via en egen appstore med komponenter för snabb och enkel onboarding

Zwapgrid & Accountec
förenklar följande...
Er text
Blikk ger dig full koll på tidredovisning, fakturering och löneunderlag – både för dig som redovisningsbyrå och för dina kunder. I ett molnbaserat system kan du hantera alla dina uppdrag och uppgifter. Dessutom kan du genom Accountec även förenkla samarbetet med dina kunder.
Integrera Blikk med ert ekonomisystem för att minska administrationen (Fortnox, Visma eEkonomi och Visma Administration). Överför sedan all rapporterad tidsdata via lönekoder till marknadens vanligaste lönesystem.
Se alla funktioner
Single Sign On
SSO är en process för användarverifiering som innebär att användaren bara behöver logga in i portalen en enda gång för att sedan få tillgång till flera olika system. Användaren blir inte längre ombedd att ange flera olika lösenord för system och program under och mellan specifika sessioner. I Accountec loggar användaren tryggt och säkert in med BankID och kommer sedan vidare ut i Blikk
Läs mer
Sömlös Integration
Blikk är fullt integrerad i portalen dvs
ni får omedelbart notiser när nytt material inkommit via Blikk till ett uppdrag i portalen, allt smart fördelat per kund.
På detta sätt hjälper denna integration er som byrå att automatisera konterings- och attestflödet för era kunder Det innebär att såväl administratörer som attestanter sparar tid – samtidigt som ni får bättre insyn och kontroll.
Boka demo
Integrationen innehåller
SSO
Single-Sign-On
En inloggning från Accountec för att komma vidare till alla era kunder som har Seven Time
NOTISER
Få en snabb översikt i Accountec på vad som sker hos alla kunder som har Seven Time
SETUP
Enkel Setup där era kunder som vill använda Seven Time sätts upp direkt i Accountec
WORK FLOW
Integrera Seven Times programvaror i Accountecs Byråstöd för optimerart workflow.