Accountec Byråportal
AUTOMATISERAD RÅDGIVNING PÅ PREDIKTIVA SIFFROR via Xpektor & Accountec
GRATIS - Webinar 30/3 kl 11.00
Xpektor är det nya komplementet till ditt befintliga affärssystem. Det är en unik tjänst som använder sig av realtidsläsning från både bokförd och ej bokförd data. På så sätt får vi fram prediktiva resultat och du behöver aldrig känna att du halkar efter.
Vi kommer gå igenom följande:
 • Accountec Byråportal - Er portal, era favoritsystem!
  Fler och fler byråer erbjuder numera fast pris till kunderna, där kunden vet vad de betalar för och där kunden i stället får ett värde tillbaka i form av tid med sin konsult och kan då prata om hur de kan ta sitt företag till nästa nivå.

  i Accountec Byråportal finns det smarta system som underlättar samarbetet med kund såsom tex Xpektor som ni kan dela ut till alla era kunder direkt via ett "klick" i er portal. Det kan inte bli enklare!
 • Ta beslut baserat på prediktiva resultat inte historisk data med Xpektor som stöd
  Xpektor är det nya komplementet till ditt befintliga affärssystem. Det är en unik tjänst som använder sig av realtidsläsning från både bokförd och ej bokförd data. På så sätt får vi fram prediktiva resultat och du behöver aldrig känna att du halkar efter.


  På detta webinar kommer vi gå igenom ovanstående samt hur ni enkelt kommer igång med Xpektor

  Ps. Du får natuligtvis Xpektor till ett oslagbart pris när du implementerar systemet via Accountec Byråportal för era kunder! Ds

  Läs mer om Xpektor här
Värd för webinaret - Peter Cervin
Co founder & Partner Manager Accountec Byråportal
DanieEfter att ha arbetat mot redovisningsbranschen i nästan 10 år som underleverantör av ett tidsrapportering-system så föddes ideén om ett enklare samarbete mellan kund och byrå på alla plan. Tidsrapporteringen är ju en central del för att skapa och förenkla arbetet kring löner men tillsammans med andra integrerade system för bokföring, ärendehantering, dokument mm så såg vi att byråerna verkligen effektiviserade sin arbetsdag och fick mer tid över till det som efterfrågas mest av kunderna - proaktiv rådgivning.

+ Daniel Eremar Från Xpektor
Torsdag 30/3 11:00 –12:00
Fyll i din epost adress så får du en kalenderinbjudan med länk till mötet. Varmt välkommen!
Accountec skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du fylla i din epostadress. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick.
Genom att fylla i din epost ger du ditt godkännande till att Accountec lagrar och behandlar personuppgifterna i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.
Tveka inte att höra av dig med alla typer av frågor
peter@accountec.se
+46 - 0721 89 23 30