Accountec Byråportal
Accountecs smarta TIPS för digitala byråer

Accountec Byråportal - Nyheter till våren!

Nytt år, Nya möjligheter - Dax att infria era nyårslöften?

Tack alla kunder, kollegor och partners för ett intensivt och spännande 2021 som var fyllt med mängder av nya features och digitala samarbeten i Accountec byråportal.

NU kliver vi in i 2022, vad händer då?


Vi introducerar Accountec Workflow med automatiserade processer inkl fler smarta system för er som byrå att välja bland. Resursplanering, Tidsrapportering, Automatisk K10 tjänst, Uppdragsbrev kommer med mera.

Våren i Accountec Byråportal är fylld till bredden med smarta digitala lösningar för ER byrå att välja bland. Vi hjälper er att infria era nyårslöften! - Välkommen till 2022 med oss på Accountec Byråportal

MyNumbers via Accountec ByråportalNu kan alla byråer som använder Accountecs byråportal enkelt aktivera MyNumbers rapport & analys tjänst helt gratis. Det innebär att er byrå och alla era kunder direkt från portalen får tillgång till MyNumbers webbtjänst med en automatisk inloggning. (Single sign on)
MyNumbers är officiell integrationspartner med några av de största leverantörerna av bokföringsprogram, såsom Visma, Fortnox, Björn Lundén, Det går även att använda MyNumbers genom att ladda upp filer i formatet SIE4.

.Kund kan dessutom ladda ner och logga in på MyNumbers kostnadsfria app för iPhone eller Android och få koll på företagets ekonomi direkt i sin smartphone.

Förstärka ert rådgivningserbjudande med denna smarta tjänst redan idag!
Läs mer om MyNumbers här


Accountec Resursplanering
Planera och fördela resurser med Accountecs nya resursplanering. Resursplaneraren ger dig bland annat en tydlig översikt över vilka resurser som behövs för era uppdrag men visar också vilka resurser som är tillgängliga för nästa uppdrag eller aktivitet.

Accountec Resurshantering kommer ge er möjlighet att:

  • Planera in uppdrag på konsult kund eller aktivitet
  • Ge tydlig översikt för bättre planering
  • Visa utfall på utförda uppdrag

Kommer inom kort...

Vill även er byrå ha en portal? Boka in en demo idag.
Maila till vår Partner Manager:
peter@accountec.se eller ring 0721-89 23 30

Varmt Välkomna till en digital vår