Accountec Byråportal
Accountecs smarta TIPS för digitala byråer

Dags att digitalisera byrån på riktigt?

Nu är vi tillbaka i full styrka efter semestern - mer taggade än någonsin!
Nu i augusti lanserar vi mängder av spännande och innovativa lösningar som både digitaliserar och automatiserar redovisnings, lön och revisionsbranschens samarbete med alla dess kunder!
Här nedan har ni ett axplock av det som vi precis rullat ut efter sommar och semester:

Materialinsamlingsärenden / Formulärärenden


Vi har släppt en helt ny typ av materialinsamlingsärende inuti vår ärendehanteringsmodul som gör det möjligt för en byrå att kombinera fritt bland olika funktioner i ett ärende.
Perfekt när ni vill att kunden tex. skall svara på både ja/nej frågor, ladda upp dokument och filer samt svara på fritextfrågor eller godkänna dokument ni delat.

En oerhört smart funktion där man kan skapa mallar för olika typer av återkommande ärenden där man behöver flera svar i ett och samma ärende från kund för att komma vidare i sitt arbete.
Tänk er att sätta upp ett materialinsamlingsärenden / formulärärenden vid tex:

  • onboarding av ny kund
  • onboarding av nya tjänster / digitala system
  • Inför bokslutsarbete
  • inför en revision
  • materialinsamling för lön
Automatiserad KYC process (riskbedömning av kund)


Via vår nya KYC process kommer ni kunna automatisera hela KYC förloppet i portalen, en ny smart tjänst som förenklar riskbedömningen av en kund. Helt i linje med länsstyrelsens krav och SRF och FARs rekommendationer för denna process.
i korthet så bjuder portalen in kunden till att svara på och vidimera ett antal frågor som har sin grund i uppgifter som automatiskt hämtas och visas för kund från bland annat bolagsverket mm.
När kunden svarat på sin del så fortsätter processen med byråns interna riskbedömning och avslutas med att portalen genomför en daglig kontroll av PEP och AML (sanktionslistor) på företaget samt verkliga huvudmän mfl.
Nytt omfattande kundkort som automatiskt hämtar data från Creditsafe.


Det nya kundkortet som nu introduceras hämtar all sin data från Creditsafe och uppdaterar förändringar automatiskt. Detta för att förenkla insamling av nödvändig data för er som byrå samt att man slipper släpande registervård när viktig kunddata uppdateras.

Det nya kundkortet kommer även innehålla väsentliga information om verkliga huvudmän, PEP och AML-information på en djupare, mer detaljerad nivå samt även annan viktig data om kund såsom tidigare årsredovisningar med mera.


Mer då?


  • Automatiserad K10 process,
  • Resursplanering av konsulter och uppdrag,
  • Accountec Marketplace inkl fler integrationer till smarta system
  • Accountec sign 2.0
  • Med mera.

Håll utkik efter våra kostnadsfria webinars till hösten eller boka in en demo online med en representant från vårt sälj och onboarding team redan idag! Boka möte här.


Mvh:

Accountec Byråportal