Accountec Byråportal
Accountecs smarta TIPS för digitala byråer

Johan Nilsson - Customer Success Manager

Accountec fortsätter att växa och har nu anställt Johan Nilsson som Customer Success Manager. Johan kommer att hjälpa Accountecs kunder vidare på den digitala resan genom att se till att allt flyter på smidigt och att alla Byråportalens smarta funktioner utnyttjas till sin fulla potential.

Byråns digitala PT

Vi vill att alla ska förstå precis hur smart och enkelt Byråportalen kan hjälpa er att digitalisera och effektivisera er affär från första kontakt till löpande samarbete med kund. Portalen är full av smarta lösningar och möjligheter att automatisera och effektivisera olika workflows - men många av våra kunder säger att de bara utnyttjar en bråkdel av alla funktioner. Genom att anställa en Customer Success Manager tar vi ytterligare ett steg för att hjälpa er som byrå att nå nya höjder. Johan kommer tillsammans med resten av teamet på Accountec att fungera som byråns egen digitala PT.

I sin roll som Customer Success Manager kommer Johan därför att tillsammans med kunden och Accountecs Customer Success-organisation sätta upp en unik plan för varje kund, för att hjälpa er att utnyttja Byråportalen till max och optimera er verksamhet.
Accountecs Customer Success Team hjälper er att utnyttja Byråportalen till max.
Johans främsta uppgift är att ta riktigt väl hand om alla våra kunder genom att bland annat:

  • Hålla er uppdaterade på alla nyheter i Byråportalen - nya moduler, funktioner, buggfixar och nya samarbetspartners.
  • Ansvara för onboarding av nya kunder.
  • Ansvara för vidareutbildning för befintliga kunder.
  • Hålla er informerade och uppdaterade på nyheter från våra samarbetspartners.
  • Hjälpa er att sänka kostnader för onödiga verktyg.
  • Hjälpa er att komma igång med nya smarta funktioner, nya arbetssätt och workflows.

Johan Nilsson kommer senast från Visma Spcs, och har innan dess en lång bakgrund från flera olika mjukvaruleverantörer inom ekonomiområdet i diverse roller inom försäljning och partnerskap.

Varmt välkommen till Accountec - Johan!

Kontakta Johan

Vill du kontakta Johan redan idag så når du honom på:

johan@accountec.se / 0725-895580
Boka möte direkt här: KALENDER

PS - du vet väl att vi har en LinkedIn-grupp för alla användare av Accountec Byråportal? Där får du snabbt och enkelt senaste nytt om nya funktioner, buggfixar mm. Är du inte redan med, se till att gå med nu!