Accountec Byråportal
Accountec & SPP
- Utöka byråns rådgivning med en färdigpaketerad pensionslösning för alla era kunder!
GRATIS - Webinar 24/5 kl 11.00
Vill ni kunna erbjuda era kunder en riktigt bra och färdigpaketerad pensionslösning? SPP erbjuder Accountecs kunder ett partnererbjudande för redovisningsbyråer.
Bli partner med oss och slå två flugor i en smäll – ni löser en vanlig utmaning för era kunder och kan samtidigt tjäna pengar på de leads ni samlar in.
Vi kommer gå igenom följande:
 • Accountec Byråportal - Er portal, era favoritsystem!
  Fler och fler byråer erbjuder numera fast pris till kunderna, där kunden vet vad de betalar för och där kunden i stället får ett värde tillbaka i form av tid med sin konsult och kan då prata om hur de kan ta sitt företag till nästa nivå.

  i Accountec Byråportal finns det smarta system & Partners som underlättar samarbetet med kund såsom tex SPPs Pensions rådgivning som är en smart och enkel tjänst för er som byrå att ha med i er rådgivning mot alla era kunder. Det kan inte bli enklare!
 • Bredda er rådgivning med SPPs partnererbjudande för dig som BYRÅ!
  "Det gör mig till en bättre och bredare redovisningskonsult"
  "Att ha en partner att hänvisa till i pensions- och försäkringsfrågor gör mig till en bättre och bredare redovisningskonsult. Då kan jag vara den ekonomiska "spindel i nätet" jag vill vara. Eftersom pension och försäkringar är en tillståndspliktig verksamhet passar det perfekt att kunna erbjuda detta genom ett partnerskap.
  För oss på Evolve Redovisning var helheten i samarbetet med SPP viktigt. Att veta vad mina kunder får för erbjudande, i kombination med en öppen dörr för dialog, skapar mycket värde för både mig och mina kunder. Dessutom känns det bra att placeringarna har hållbarhetsfokus."
  – Erica Värmé Ekblom,
  Evolve Redovisning

  På detta Webinar kommer Benjamin Blomberg från SPP presentera SPP´s partner koncept för dig som byrå och hur ni snabbt kommer igång med deras erbjudande som en del av er rådgivning.

  Läs mer om SPP Partnerkoncept här
Värd för webinaret - Peter Cervin
Co founder & Partner Manager Accountec Byråportal
Efter att ha arbetat mot redovisningsbranschen i nästan 10 år som underleverantör av ett tidsrapportering-system så föddes idén om ett enklare samarbete mellan kund och byrå på alla plan. Tidsrapporteringen är ju en central del för att skapa och förenkla arbetet kring löner men tillsammans med andra integrerade system för bokföring, ärendehantering, dokument mm så såg vi att byråerna verkligen effektiviserade sin arbetsdag och fick mer tid över till det som efterfrågas mest av kunderna - proaktiv rådgivning.

+ Benjamin Tillman Från SPP
Onsdag 24/5 11:00 –12:00
Fyll i din epost adress så får du en kalenderinbjudan med länk till mötet. Varmt välkommen!
Accountec skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du fylla i din epostadress. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick.
Genom att fylla i din epost ger du ditt godkännande till att Accountec lagrar och behandlar personuppgifterna i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.
Tveka inte att höra av dig med alla typer av frågor
peter@accountec.se
+46 - 0721 89 23 30