Accountec Byråportal
Millnet & Accountec
Smidig projekthantering & tidrapportering! Få full koll på projekt, tidrapporter, kvitton och fakturering. Millnet samlar allt i ett system
Tidredovisning ska gå snabbt och enkelt. Därför sätter Millnet Tid & Projekt användaren och verksamhetens vardag i fokus. Tillgänglighet och överskådlighet är nyckelorden som minimerar administrationen kring rapportering, tidredovisning och fakturering. Med integrationer mot en mängd lön- och ekonomisystem erbjuder Millnet även en helhet. En lösning som kan utvecklas och anpassas när behoven förändras. Det ger företagen en ökad valfrihet, större affärsnytta och låg ägandekostnad.
Millnet & Accountec
förenklar följande...
Millnet automatiserar hela flödet av lön & fakturor
Via Millnet kan man snabbt sköta sin tidredovisning för lön och projekt. Och inte bara rapportera tid, utan körjournal, utlägg och traktamenten också! Man får dessutom en tydlig överblick av den arbetade tiden och systemet håller samtidigt koll på eventuell flex eller komptid.
Integrera Millnet med ert lön och ekonomisystem för att minska administrationen (Hogia, Fortnox, Visma, mfl) Överför allt underlag för fakturering eller för att snabbt skapa löner.
Se alla funktioner
Millnet Närvaro
Avvikelserapportering och lönehantering ska vara enkelt. Därför erbjuder Millnet Närvaro ett helt webbaserat system som hjälper dina kunders personal att registrera och hantera tid. Enkel avvikelserapportering kombineras med möjligheten att skapa arbetsschema och avtalsregler, med stöd för många typer av kollektivavtal och tid över dygnet.
Kund väljer själv om de anställda ska rapportera via mobil, dator eller tidterminal.
Single Sign On
SSO är en process för användarverifiering som innebär att användaren bara behöver logga in i portalen en enda gång för att sedan få tillgång till flera olika system. Användaren blir inte längre ombedd att ange flera olika lösenord för system och program under och mellan specifika sessioner. I Accountec loggar användaren tryggt och säkert in med BankID och kommer sedan vidare ut i Millnet
Läs mer
Sömlös Integration
Millnet är fullt integrerad i portalen dvs Ni kan skapa upp konton samt licenser i Millnet direkt i Accountec.
Ni får även omedelbart notiser när nytt material inkommit via Millnet till ett uppdrag i portalen, allt smart fördelat per kund.
På detta sätt hjälper tex. denna integration er som byrå att automatisera löneflödet för era kunder Det innebär att såväl administratörer som attestanter sparar tid – samtidigt som ni får bättre insyn och kontroll och kan slutföra byråns uppdrag i tid
Boka demo
Integrationen innehåller
SSO
Single-Sign-On
En inloggning för att komma vidare till alla era kunder
NOTISER
Få en snabb översikt i Accountec på vad som sker hos alla kunder som har Millnet
SETUP
Enkel Setup där man snabbt skapar databaser och licenser
i Millnet direkt via Accountec byråportal
WORK FLOW
Integrera Millnets programvaror i Accountecs Byråstöd för optimerart workflow.