Accountec Byråportal
Bli marknadens bästa rådgivare med stöd av Accountec byråportal & Boardeaser
GRATIS - Webinar 26/4 kl 11.00
Med Boardeaser får era kunder rätt underlag för att kunna fatta bättre beslut. Skapa finansiella rapporter, budgetar och nyckeltal med bara några klick och få en ekonomisk överblick av företaget i realtid. tillsammans med en digital aktiebok och integrationer mot de flesta stora ekonomisystemen blir Boardeaser snabbt era kunders viktigaste hjälpmedel, enkel uppsatt av er!
Vi kommer gå igenom följande:
 • Accountec Byråportal - Er portal, era favoritsystem!
  Fler och fler byråer erbjuder numera fast pris till kunderna, där kunden vet vad de betalar för och där kunden i stället får ett värde tillbaka i form av tid med sin konsult och kan då prata om hur de kan ta sitt företag till nästa nivå.

  i Accountec Byråportal finns det smarta system som underlättar samarbetet med kund såsom tex BOARDEASER som ni kan dela ut till alla era kunder direkt via ett "klick" i er portal. Det kan inte bli enklare!
 • Bli marknadens vassaste rådgivare med Boardeaser som stöd
  Boardeaser erbjuder bland annat en helhetslösningen för bolagsstyrning, rapportering och compliance.
  Boardeaser effektiviserar det löpande arbetet och automatiserar er rapportering mot alla era kunder – ni kan på detta sätt ge era kunder förutsättningar för bättre beslut och mer tid till strategiskt bolagsbyggande.

  Med vårt användarvänliga rapportverktyg skapar ni utförliga och pedagogiska rapporter till kunder med några knappklick. Koppla på kundernas ekonomisystem eller läs in SIE 4-filer, så genereras tydliga grafer och tabeller som enkelt sammanställs i olika rapportmallar.


  • Synka data direkt från bokföringen
  • 400 grafer och tabeller som standard
  • Läs in budget och operativa nyckeltal från Excel
  • Bygg rapportmallar och dela
  • Följ upp affärsområden, kostnadsställen och projekt

  På detta webinar kommer vi gå igenom ovanstående samt hur ni enkelt kommer igång med Boardeaser direkt från Accountec Byråportal

  Ps. Du får natuligtvis Boardeaser till ett oslagbart pris när du implementerar systemet via Accountec Byråportal för era kunder! Ds

  Läs mer om BOARDEASER här
Värd för webinaret - Peter Cervin
Co founder & Partner Manager Accountec Byråportal
Efter att ha arbetat mot redovisningsbranschen i nästan 10 år som underleverantör av ett tidsrapportering-system så föddes ideén om ett enklare samarbete mellan kund och byrå på alla plan. Tidsrapporteringen är ju en central del för att skapa och förenkla arbetet kring löner men tillsammans med andra integrerade system för bokföring, ärendehantering, dokument mm så såg vi att byråerna verkligen effektiviserade sin arbetsdag och fick mer tid över till det som efterfrågas mest av kunderna - proaktiv rådgivning.

+ Tim Hansen Från Boardeaset
Onsdag 26/4 11:00 –12:00
Fyll i din epost adress så får du en kalenderinbjudan med länk till mötet. Varmt välkommen!
Accountec skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du fylla i din epostadress. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick.
Genom att fylla i din epost ger du ditt godkännande till att Accountec lagrar och behandlar personuppgifterna i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.
Tveka inte att höra av dig med alla typer av frågor
peter@accountec.se
+46 - 0721 89 23 30